WE DOEN HET SAMEN

ambitie

WE STARTEN MET DE STRATEGISCHE AMBITIE

Met een blik op de toekomst ontwerpen we een strategische ambitie. Vervolgens creëren we innovatieve oplossingen om die ambitie te gaan realiseren.

design

WE HANTEREN EEN DESIGN AANPAK

Vanuit empathie naar probleem definitie ontwerpen we een pad dat voor elk bedrijf uniek is naar de context en de organisatie. We maken-testen-leren.

movement

WE CREËREN BEWEGING EN BRENGEN VERNIEUWING

We betrekken directie én medewerkers. We creëren beweging door te prototypen met 'kleine' initiatieven om daarna op te schalen tot blijvende vernieuwing.

good practice

WE WERKEN MET GOOD PRACTICES

We brengen geweldige methoden, tools en learnings van andere bedrijven. We maken alles passend voor de unieke context van elke organisatie.

digitaal samenwerken

IN DE VORM DIE BIJ JOU PAST

Dat kan met fysieke sessies, maar ook door effectief digitaal samen te werken. Onze ervaring in digitale tools helpt om de beste sessie voor het beste moment neer te zetten.

WAT WE DIGITAAL DOEN

ON- & OFFLINE

We faciliteren projecten in de vorm die bij jou past. Dat kan met fysieke sessies, maar ook door effectief digitaal samen te werken. We organiseren on- & offline brainstorms, strategie sessies en coachen remote teams. Onze ervaring in digitale tools helpt om de beste sessie voor het beste moment neer te zetten.

FIX YOUR BUSINESS NOW

In 2 weken ziet je wereld er opeens heel anders uit. Bedrijven die fantastisch draaiden worden plotseling geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Je moet nú reageren. Nieuwe businessmodellen, nieuwe omzetstromen. Nu de klap opvangen en toewerken naar duurzame groei tot ver na de crisis. Maar hoe doe je dat? Als iedereen met wie je plannen wilt creëren en oplossingen wilt vinden remote zit.

Wij helpen je een start te maken. In 4 actiegerichte digitale sessies. Nieuwe tools, strakke formats en scherpe uitwerking. In een week nieuwe kansen en een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

WAT WE DOEN

BLIK OP DE TOEKOMST ONTWERPEN

Hoe zien we de toekomst als duurzame, innovatie organisatie, waar het heerlijk is om te werken? We schetsen toekomstscenario’s en ontwerpen en valideren de purpose, visie, ambitie en strategie.

TOEKOMSTBESTENDIG MAKEN

Het ontwerp van de strategie vormt de basis voor het transformatie design. Via onze Growth by Design methodologie ontwerpen we samen een geïntegreerde aanpak om de strategie te realiseren.

VERNIEUWING VERSNELLEN

We begeleiden teams en hun leiderschap om hun organisatie te vernieuwen. We ‘prototypen’ de strategie in kleine initiatieven. We ontwikkelen vaardigheden en bouwen inzichten op voor de toekomst.

VERNIEUWING OPSCHALEN

We ontwerpen de organisatie, cultuur, en besturing die nodig is om de strategie te verwezenlijken. Tijdens de transformatie gebruiken we continue inzichten en learnings om het ontwerp aan te passen.

STRATEGIEMAKEN = STRATEGIE + DOEN

Strategie is een continu proces. Van ideeën naar keuzes in de praktijk. In 2012 waren we de eerste die ‘design thinking’ heeft toegepast op het strategieproces. Het brengt oplossingsgerichtheid en creatief denken en praktische acties, zodat innovatie en vernieuwing kunnen bloeien.

Strategiemakers levert geen advies. We brengen beweging. We bouwen aan de vaardigheden van organisaties, teams en leidinggevenden om zichzelf en hun bedrijf te vernieuwen.

Daarvoor hanteren we onze design-gedreven transformatieaanpak Growth by Design. Samen met onze klanten ontdekken we hoe zij hun organisatie duurzamer, innovatiever, en wendbaarder kunnen maken. En een heerlijke plek om te werken.

VOORBEELDEN VAN ONZE MANIER VAN WERKEN

WAT ONS BEZIGHOUDT

WIE ZIJN WIJ

Floor BORGONJEN

FLOOR BORGONJEN

Karlijn de Boer

KARLIJN DE BOER

Ferry van Halem

FERRY VAN HALEM

Thomas van Pelt

THOMAS VAN PELT

Jolijn de Roode

JOLIJN DE ROODE

PASCAL VAN DE POLL

PASCAL VAN DE POLL

WAAR ZIJN WIJ ACTIEF

BENIEUWD HOE WIJ JULLIE KUNNEN HELPEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP