Selecteer een pagina

DE Business Model Canvas EXPRESS

DE Business Model Canvas EXPRESS

Wat is de Business Model Canvas (BMC) Express? 8 culturele instellingen uit de provincie Utrecht krijgen de kans om kosteloos hun business model te verbeteren. In een compact programma ondersteund door externe experts op cultureel en business vlak. We gaan verbeteren door te ‘doen’. Met elkaar krijgen we meer inzicht in: wie is onze bezoeker? Hoe kunnen wij meer inspelen op de behoeften van huidige en potentiële bezoekers? Hoe trekken we meer bezoekers aan? Waar liggen kansen voor samenwerkingen? En hoe kunnen we onszelf beter organiseren?

Het traject bestaat uit een bootcamp, 2 coachingsessies en een afsluitend pitchevent. De opbouw van het programma ziet er als volgt uit (zie afbeelding). 

VOOR WIE

Voor culturele instellingen in de Provincie Utrecht die nog meer uit hun concept willen halen! Samen met een team van collega’s stappen jullie in de BMC Express. Deelname aan de BMC Express is zonder kosten voor de culturele instellingen. Enthousiasme is een must.

Teamgrootte varieert van 4-8 personen. Selectie vindt plaats op basis van motivatie.

 

IN 2019 VERTREKT DE BMC EXPRESS WEER

Je kan je nu inschrijven voor 2019! 
Inschrijven kan tot 15 juni, daarna wordt de selectie gemaakt van de inschrijvingen voor deelname (de kaartverkoop).
Het vertrekstation vind plaats in september, het eindstation rond december en de tussenstations vinden daar tussen plaats.

AANMELDEN 2018

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.