Selecteer een pagina

DIENSTEN

STRATEGIE

Wij geloven in een andere aanpak. Van strategisch plannen naar strategisch doen. In het creëren van strategisch momentum. Door management, maar ook medewerkers, partners en klanten. Wij zien strategiemaken als een continu proces. Prioriteren op basis van learnings en nieuwe inzichten. Ruimte laten voor aanpassen en bijsturen in plaats van stick to the plan. Continu. Zo helpen wij bedrijven hun strategieproces wendbaar te maken. En klaar te zijn voor de business van morgen. Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • ontwikkelen van missie, visie, waarden, strategie en doelstellingen
  • ontwerpen en inrichten van een continu en wendbaar strategieproces
  • ontwerpen en werkend krijgen van strategisch portfolio management
  • oplossen van knellende strategische vraagstukken met hulp van kraak- en designsessies

Bekijk onze case bij ANWB – strategie pressure cooker
Bekijk onze case bij Reukema – business plan
Bekijk onze case bij ABN AMRO – visie op Payment Service Directive (PSD2)

ORGANISATIE

Bedrijven willen hun wendbaarheid vergroten. Hiervoor is het essentieel om nauw in contact te staan met klanten en medewerkers de middelen te geven om hier snel en daadkrachtig op in te spelen. Vaak zien we dat organisatie ontwerp dit eerder belemmert dan ondersteunt. Daarom helpen wij organisaties nieuwe vormen van samenwerken te ontdekken en te implementeren. Geïnspireerd door agile werken, het Spotify-modelholacracy en teal organisaties. We realiseren meer eigenaarschap bij medewerkers, grotere impact en blijere klanten.

  • ontwerp van organisaties gebaseerd op flexibiliteit en samenwerking
  • vereenvoudigen van besturing: van planning en controle naar vormen van zelforganisatie
  • opleiden en coachen van teams bij agile transformatie

Bekijk onze case bij ABN AMRO – agile marketing
Bekijk onze case bij USG People – agile transformatie

INNOVATIE

Wat vandaag van waarde is, is morgen alweer achterhaald. Wij helpen organisaties relevant te blijven voor hun klanten. Dat doen we door samen met hen sneller en gerichter proposities te ontwikkelen en te valideren. We gebruiken hiervoor methodes als Lean Startup, Design Thinking en Customer Development. Zo snel mogelijk innovaties ontwikkelen waar klanten echt op zitten te wachten. Dit alles uiteraard in lijn met de visie en strategische aandachtspunten van de organisatie.

  • ontwerpen van innovatiestrategie en bouwen van innovatieve organisatie: inrichten van het proces, bepalen van metrics en opbouwen van innovatie capabilities
  • organiseren van bootcamps om medewerkers kennis te laten maken met de belangrijkste innovatietools & -methoden
  • organiseren van accelerators waarin medewerkers nieuwe proposities ontwerpen, testen en implementeren

Bekijk onze case bij ABN AMRO – Accelerator programma & propositie-ontwikkeling
Bekijk onze case bij Spark – Innovatieprogramma voor de bouw

 

TRAINING

We geven sinds kort een training: ‘leer effectief innoveren’. We weten dat het soms lastig is om je ideeën echt te realiseren. Tijdens deze tweedaagse training leren we je om te innoveren als een startup. Snel, klantgericht en effectief innoveren. Deze training wordt alleen incompany gegeven.