Selecteer een pagina

STRATEGIEMAKERS IS FD GAZELLE 2016

FD GAZELLE 2016

Strategiemakers behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Nu mogen we onszelf officieel FD Gazelle 2016 noemen!

Bedrijven die drie jaar onafgebroken een omzetgroei van minimaal 20% laten zien worden door het Financieel Dagblad verkozen tot FD Gazelle. In die ranglijst, waar de maak- en bouwbedrijven hebben plaatsgemaakt voor technologie- en internetondernemingen, staan we op de 77e plek. Van heel Nederland. Wow.

cyam7qowiaahqdz

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is de rode draad bij de FD Gazellen. Gazellen maken veelvuldig gebruik van de flexibele schil, hebben een scherp oog voor technologische vernieuwingen, kiezen de niches van de markt en ondernemen met focus. Aldus het Financieel Dagblad.

Klinkt goed. Maar wat zegt Pascal dan opeens tegen het Financieel Dagblad?

“Wij geloven dat het loondienstmodel voor ons type bedrijf een sterkere organisatievorm is dan het zzp-netwerkmodel. In consultancy moet je investeren in mensen om de kwaliteit te leveren die een klant vraagt. We hebben een eigen Strategiemakers-DNA en aanpak, die in de praktijk geleerd moet worden. Het is geen plug-en-play waarbij we zomaar onder onze naam en reputatie een zzp’er voor onze klant neer kunnen zetten.”

OMDENKEN

Is dit niet een beetje oud-denken? Terwijl jullie voor vernieuwing staan! Nee, nee. Omdenken. Tegen de stroming in roeien. Kenmerkt de ondernemer. Zegt men.

Tijd voor nuance. Dat we afgelopen jaren zo hard hebben kunnen groeien komt door onze fantastische klanten. Maar het werd nadrukkelijk ook mogelijk doordat we met ons fantastische zzp-netwerk supersnel kunnen schakelen. Dat houden we erin.

Tegelijk investeren we in het ontwikkelen van een organisatievorm waarin vernieuwing, ondernemerschap en individuele ontwikkeling centraal staan. Met mensen die zich committeren aan onze missie. Mensen die de drang niet kunnen weerstaan om bedrijven en teams te helpen. Om altijd relevant te zijn.

VOORSPELLEN

We zullen, onder andere op onze website, meer en meer verhalen delen over onze ontdekkingstocht naar de ideale organisatievorm. In sterke teams ligt de basis voor groei en ontwikkeling.

Voorspellen hoe Strategiemakers er over vijf jaar voorstaat, doen we niet. Maar dromen hebben we zeker. We werken er keihard aan dat ‘strategie maken’ een begrip wordt. Met een betekenis die er toe doet. Met en voor teams die #nieuwdenken en #samendoen.

Altijd relevant zijn.

Share This