Selecteer een pagina

GELIJK SPEL BIJ STARTUP LAUNCH CLASS

STARTUP LAUNCH CLASS FINAL PITCH EVENT

10 weken, 10 startups en… 2 winnaars? Afgelopen dinsdag was het dan zo ver, na hard werken door de startups met hun coaches. Het startup launch class final pitch event, het moment voor alle startups om hun verhaal te presenteren. 

LEAN STARTUP

De startups hebben gewerkt met de Lean Startup methode. Samen met (ING) agile coaches hebben we ze gedurende het hele programma begeleid. Om zo in een versnelling terecht te komen met hun bedrijf. Stap voor stap liepen we door de blokken van het business model in zowel online colleges als werksessies. Er waren inspirerende verhalen van succesvolle startups en pitch trainingen om op dinsdag te kunnen knallen.

De startups hebben voor een breed publiek gepitched in de kantine van Acanthus. Naast de startups was er een gastspreker van Gerrard Street, de coaches die ook hun learnings hebben gepresenteerd, Mimoun Oaïssa met zijn energizer en natuurlijk een prijsuitreiking.

AND THE WINNER IS….

Aan het publiek werden vragen gesteld van investeringen tot verbreding van netwerk, van koffietentjes met te weinig lekker eten tot sportverenigingen die sponsoring kunnen gebruiken. Bij de prijsuitreiking gebeurde het ondenkbare, in de halve finale waren de stemmen precies 50/50 verdeeld. Dat betekent dat we twee winnaars hebben: Pasteis en Sponsormeter.com. Het is maar weer bevestigd dat liefde door de maag (en winkelwagen?) gaat.

Wij genieten nog na van alle positieve energie van dinsdag, en wensen de andere startups (Nanonow, Damsko, Oesterwijf, Stairway to travel, Collaboo, Twistywraps, Ticketzdeal en natuurlijk Flexlending) evenveel succes in de toekomst!

AFTERMOVIE

Bekijk hieronder een impressie van Startup Launch Class 2016:

Share This