Selecteer een pagina

HET BOUWEN VAN EEN CHATBOT

HET BOUWEN VAN EEN CHATBOT

De sprong wagen, in het diepe duiken, je moet het maar durven. Starten als ZZP’er is voor velen een stap in het onbekende. Je start je eigen bedrijf, dus moet er van alles gebeuren. Je hebt klanten nodig. Wat ga je doen voor die klanten? Hoeveel is jouw werk waard? En hoe zit het met de belasting en de KvK?

VEEL TE DOEN, NOG MEER TE BEDENKEN

Waar moet je beginnen? Google heeft bijna een half miljoen resultaten als je zoekt naar “start als zzp”. Maar welke van die miljoen geeft jou het overzicht en helpt jou goed te starten? De afdeling Markt & Segment ontwikkeling van ABN AMRO wil starters succesvol maken. Hiervoor hebben ze, met Blis & Strategiemakers, een chatbot ontwikkeld. Na 6 sprints vol experimenten en verbeteringen is het tijd voor de lancering van de bèta.

MAAK KENNIS MET ZJEF

De geboorte van een chatbot, we noemen hem Zjef. Zjef helpt starters bij een succesvolle start. Mocht hij iets niet weten dan staat een team van experts klaar om jou te helpen. Wil jij kennismaken met Zjef? Of ben jij van plan te starten? Meld je aan voor de bèta!

MEER WETEN OF AANMELDEN VOOR DE BÈTA?

 

Share This