Selecteer een pagina

SPARK - INNOVATIE IN DE BOUW

“DEZE MANIER VAN INNOVEREN WERKT ECHT. SAMEN TOT NIEUWE INZICHTEN EN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN KOMEN.”

DE KLANT

Spark is het open innovatie initiatief van een aantal partijen die inzien dat innovatie (van de bouw) niet door afzonderlijke bedrijven gedaan worden maar in co-creatie. Dat zijn Heijmans, TU/Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, Avans Hogeschool en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Er worden activiteiten ontplooit om de gebouwde omgeving te vernieuwen en deze vernieuwing te versnellen.

HET DOEL

Eén van de programma’s van Spark is het Spark Talent programma, hét cross-over innovatieprogramma voor young professionals. Ambitieuze talenten gaan gedreven tot het uiterste met elkaar aan de slag met innovatievraagstukken in de gebouwde omgeving. Young professionals van diverse bedrijven zoals Dura Vermeer, Enexis, SWECO, Heijmans, TNO, ABB, KPN.

DE OPLOSSING

In 10 weken doorlopen zij een programma dat bestaat uit Design Thinking en Lean Startup. Om van probleemverkenning, ideevorming tot en met gevalideerd business model te gaan. In sprintdagen en een afsluitende Bootcamp van 3 dagen. Met een eindpitch voor alle deelnemende bedrijven en members van Spark. De doelen: leren innoveren met Design Thinking en Lean Startup en in co-creatie impact maken in de gebouwde omgeving.

Benieuwd naar een soortgelijke case?

Ga naar ABN AMRO

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op