VACATURE: AGILE TRANSFORMER

DROOMBAAN BIJ STRATEGIEMAKERS

Jouw ideale baan draait om het veranderen van organisaties. Je hebt een passie voor agile organisatievormen en bent continu op zoek naar nieuwe manieren van organiseren. Jij kunt flexibele en zelfsturende bedrijven vormgeven, agile transities begeleiden en teams coachen in het toepassen van agile werkwijzes, houding en gedrag.

Naast begrip van agile tools en technieken heb jij begrip voor de bredere context. Kennis van én oog voor de complexiteit van het bestaande. Je snapt dat zowel management als teams moeten leren omgaan met de onvoorspelbaarheid en onzekerheid die bij een (agile) verandering komt kijken.

Jij weet de omgeving mee te nemen, te inspireren en de urgentie van verandering over te brengen. Je stelt alles in staat om organisaties in beweging te krijgen en te vernieuwen. Met een zo groot mogelijke impact en samen met de klant.

Wij geloven niet in vaste functieomschrijvingen. We bieden de kans om jouw rol als Strategiemaker samen vorm te geven op basis van je interesses en ervaring. Nog belangrijker, onze rollen zijn continu in ontwikkeling.

DROOMPROFIEL STRATEGIEMAKER

Wat zoeken wij in een agile transformer?  

  • >3 jaar ervaring met agile coaching en/of transities
  • kennis van agile/scrum methodiek
  • op de hoogte van ontwikkelingen en trends op het gebied van nieuw organiseren
  • de intrinsieke motivatie organisaties te veranderen, teams te coachen en te versnellen
  • een sterke analytische kant en communicatieve kant
  • consulting achtergrond is een pré

Nóg belangrijker, Strategiemakers:
Brengen beweging – energie, richting, snelheid en passie
Durven – tonen lef, kijken verder, denken anders en vernieuwen
Stellen zich open – met elkaar, zijn nieuwsgierig, luisteren en geven feedback
Geven door – inspireren, delen, doen samen, leren en evalueren

DROOMCLUB STRATEGIEMAKERS

Wij zijn Strategiemakers; een bijzondere, ambitieuze en agile organisatie met een frisse blik op het maken van strategie bij, voor en met onze klanten. We werken vanuit de Strategiefabriek, de beste plek voor teams.
We zijn laagdrempelig, houden van kort en krachtig, staan voor nieuw denken & samen doen. We kijken graag vooruit.

Kom jij onze agile praktijk versnellen? Samen kunnen we meer impact maken! We zijn benieuwd naar jouw visie op nieuw organiseren, stuur deze met je profiel naar info@strategiemakers.nl.