VACATURE: HOSPITALITY MANAGER STRATEGIEFABRIEK

DROOMBAAN BIJ STRATEGIEFABRIEK

Wij zoeken hospitality managers voor onze Strategiefabriek locatie Amsterdam & Utrecht.

De Strategiefabriek is dé plek voor teams die op zoek zijn naar samenwerking, vernieuwing en versnelling. Hier creëren we de perfect fit tussen het doel van de meeting en de fysieke ruimte.

Jij runt de Strategiefabriek. Het is jouw ultieme doel om de Strategiefabriek tot de nok toe gevuld te hebben met supertevreden teams. Je bent een verbinder zowel binnen als buiten de Strategiefabriek, organiseert en faciliteert ontmoetingen met het doel om groei te stimuleren. Je weet nieuwe klanten te enthousiasmeren en ze komen graag terug.

Je beheerst als geen ander de kunst om teams het gevoel te geven dat ze welkom zijn, jij bent hét aanspreekpunt van de Strategiefabriek. Teams voelen zich direct thuis, je ontvangt ze met een glimlach en maakt iedereen wegwijs. Jij beantwoordt een klantvraag voordat die überhaupt is gesteld. Jij richt de ruimtes zo in dat teams optimaal kunnen presteren. Je hebt er lol in het iedereen naar de zin te maken en voelt als eerste aan wat er nodig is om dit te bereiken. No matter what. At any time.

Ondernemen vind je gaaf! Jij hebt geen uitgebreide werkbeschrijving nodig. Sterker nog, liever niet! Je ziet zelf wel wat er moet gebeuren en speelt daar maar al te graag op in. Iets van scratch af aan oppakken of weet je zelf even niet hoe iets moet? Jij zoekt het uit en komt met een creatieve oplossing. Als je denkt dat je in je comfortzone zit, staat de volgende uitdaging weer voor de deur. Jouw rol is dynamisch, maar jij weet de juiste prioriteiten te stellen.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat het de teams op de Strategiefabriek aan niets ontbreekt. Zo onderhoudt je de contacten met leveranciers, van de lokale bakker tot en met de monteur van printer. Jij zorgt ervoor dat iedereen van een heerlijke biologische lunch kan genieten en dat het er daarna ook weer spik en span uitziet. Er zijn altijd voldoende post-its en sharpies tot aan biertjes voor de vrijdagmiddagborrel.

 

DROOMPROFIEL HOSPITALITY MANAGER

Wat zoeken wij?

 • een ondernemende, vrolijke persoonlijkheid met een frisse blik en lef
 • een commerciële achtergrond: klanten zijn top-of mind
 • een gastvrij, proactief, open en zelfstandig karakter
 • de wil en daadkracht om klanten te helpen met een oplossing voor alle mogelijke vragen
 • flexibel en stressbestendig genoeg om in te spelen op ad hoc vragen en situaties
 • HBO werk- en denkervaring

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • een fulltime baan vol met afwisseling, vrijheid met ruimte om te groeien en te proberen;
 • een goed salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden: waaronder een goed geregeld pensioen, 24 vakantiedagen, vakantietoeslag;
 • veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je een leuk idee om de Strategiefabriek nog beter, leuker en mooier te maken? Bring it on!
 • een enthousiast team, dat met je meedenkt, voor alles openstaat en samen met jou de Strategiefabriek tot de meest bruisende plek maakt voor teams;
 • geheel verzorgde biologische lunches;
 • gratis gebruik van een indoor gym;
 • werken op een creatieve werkplek, inclusief schommels en plek voor een potje basketbal met je collega’s;
 • legendarische teamevents!

 

DROOMCLUB STRATEGIEFABRIEK

De Strategiefabriek is een unieke locatie vol nieuwe impulsen waar teams momentum creëren voor hun strategie en innovaties. Hier geldt: jasjes uit, mouwen opgestroopt. De Strategiefabriek is tevens de thuisbasis van Strategiemakers. Een bijzondere organisatie met een frisse blik op het maken van strategie bij, voor en met onze klanten. De Strategiefabriek, de beste plek voor teams. 

Enthousiast? Stuur je waarom en profiel naar info@strategiemakers.nl.