INNOVATIEVE KANSEN GRIJPEN

“Never waste a good crisis”. In een crisis komen kansen en bedreigingen samen. Hoe kun je achter de bedreigingen de kansen zien en deze vertalen naar acties?
Wij helpen creativiteit en innovatiekracht los te maken. Samen bouwen aan nieuwe business. Meer digitaal, duurzaam, verantwoord en mensgericht. Ook als je als team vanuit huis werkt.

MET WELKE VRAGEN KUNNEN WE JE HELPEN?

  • Ons businessmodel is niet meer rendabel, hoe moeten we vernieuwen?
  • We hebben een idee, hoe kunnen we dit een werkelijkheid maken?
  • Hoe digitaliseren we ons businessmodel?
  • Hoe kunnen we onze ideeën valideren?
  • We hebben tevreden klanten, maar hoe groeien we verder?

INNOVATIEVE KANSEN GRIJPEN

HOE DOEN WE DAT?
Wij helpen je met een pragmatische aanpak. Inhoudelijk aan de slag met teams en hun klanten om in co-creatie verder te komen. We rekken de mogelijkheden op en komen tot nieuwe inzichten, zodat bedreigingen omgevormd worden tot kansen. En door te testen en experimenteren komen we op producten en diensten waar klanten op zitten te wachten.

Businessmodel analyse
Samen kritisch je business doorlichten op zoek naar de pijnpunten. Waar gaat het mis en moeten we vernieuwen?

Creatieve sessies
Om tot nieuwe ideeën te komen moet je je denkkaders oprekken. Wij helpen je met inspiratie en denk-methoden anders te gaan denken, met nieuwe ideeën als resultaat.

Ontwikkelen van nieuwe businessmodellen
Het ontwikkelen van nieuwe business modellen betekent dat je als team continu moet leren. We helpen teams te experimenteren en werken volgens het principe voordoen – samen doen – zelf doen. Zo kunnen teams zelf verder.

Exploreren en experimenteren
Ideëen zitten vol aannames en die moeten snel getest worden. Zo filteren we de slechte ideeën er snel uit voordat we er in investeren.

Versnellen van groei
We helpen teams ook verder te groeien als ze tevreden klanten hebben. Het vinden van het juiste verhaal en de juiste kanalen om zoveel mogelijk klanten te kunnen bereiken.

BENIEUWD HOE WIJ JULLIE KUNNEN HELPEN
MET HET VERSNELLEN VAN VERNIEUWING?

CONTACT