ZO HELPEN WIJ DIGITAAL

De huidige crisis legt plotseling kwetsbaarheden in je business model bloot. Een stilstaande consumentenmarkt, een gesloten fabriek of producten die niet meer worden geleverd. Hier moet je als bedrijf snel op reageren. Tegelijkertijd ontstaan in deze tijd ook kansen. Juist nu versnellen en op nieuwe manieren samenwerken met klanten en partners. Dat vraagt om snel in beweging te komen. 
 
Waar ligt jouw grootste behoefte?

FIX YOUR BUSINESS

Je wilt snel alternatieven bedenken voor onderdelen in je business model die hard worden geraakt. Nieuwe business genereren zodat je de impact op korte termijn kunt beperken. Denk aan het vinden van een alternatieve afzetmarkt, een andere productielocatie of een ander kanaal om je klanten te bereiken.

CALL THE SHOTS

Je wilt van deze tijd gebruik maken om nieuwe ideeën te genereren en kansen te pakken die zich nu voordoen. Verder vooruitkijken naar de fase na de corona maatregelen om je voor te bereiden op veranderende klantbehoeften of nieuwe markten.

REMOTE SAMENWERKEN

Je wilt ervoor zorgen dat je team ook in deze tijd goed met elkaar blijft samenwerken. Thuiswerken heeft grote impact op de manier van samenwerken. Juist nu is het belangrijk dat (agile) teams goed met elkaar blijven samenwerken en flexibel om blijven gaan met de veranderende omstandigheden. 

INTERESSE?

Heb je hulp nodig bij één van deze onderwerpen? Wij helpen je om te starten. Met een brainstorm van 1,5 uur waarbij we de grootste pijnpunten analyseren en brainstormen over concrete, korte termijn oplossingen. Direct resultaat!
Laat je e-mailadres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

INTERESSE

VAN 100% FYSIEK NAAR 100% DIGITAAL

Strategiemakers werkt fysiek samen met de klant op locatie. Van kleine tot multinational organisaties organiseren we sessies om op locatie teams te trainen, nieuwe business te creëren en agile en innovatie capabiliteit op te bouwen.

Strategiemakers werkt in hybride sessies, deels fysiek en deels digitaal.  Op basis van de behoefte van de klant, locatie en omstandigheden – zoals de Corona crisis – organiseren we sessies fysiek en digitaal.

Strategiemakers werkt  100% digitaal met een breed scala aan tools. We werken regelmatig internationaal op afstand en hebben hierdoor veel ervaring met het doen van online sessies. Sessies waar teams samenwerken, alwaar fysiek, om samen nieuwe skills op te bouwen.

ZO HELPEN WIJ DIGITAAL

Ook digitaal kunnen we je ondersteunen met de volgende uitdagingen:

WE HEBBEN DE ERVARING & TOOLS VOOR DIGITALE SESSIES

Het creëren van een nieuwe strategie in vijf online sessies

Opzetten van een nieuwe strategie met Skretting. Een online whiteboard (Mural) was opgezet om samen te werken tussen  Nederland en Noorwegen. In vijf dagen, in verschillende online sessies hebben we dit proces gefaciliteerd met o.a. break out sessies.

Coaching van innovatie teams op afstand

Coaching  van twee internationale innovatie teams van Trouw Nutrition. Beide teams bestonden uit 6 verschillende nationaliteiten, verspreid over de wereld. Wij hebben de sessies met Mural gefaciliteerd, om zo gezamenlijk nieuwe proposities op te stellen en te valideren.

Kick-off  en coaching van agile werken

Voor de agile transitie bij een afdeling binnen L´Oréal is de kick off en coaching op twee locaties (Nederland en België) via video gefaciliteerd. Om zo het aantal reisbewegingen te beperken. Via de online sessies zijn de doelen van het project afgestemd en vastgesteld.

INTERESSE?

Geïnteresseerd in de sessie van 1 dag of 1 week sessie?
Laat je e-mailadres hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.